fbpx

KONKURS Nagrade za društvene promjene – Social Impact Award

Nagrada za društvene promjene (SIA) najveći je program u Evropi čija je misija podrška idejama za društvene biznise studenata i studentkinja. Program se sastoji iz tri dijela: edukativnog, inkubacije i nagrade za najbolje ideje.

Program Nagrada za društvene promjene (SIA) osnovan je 2009.godine od strane Instituta za preduzetništvo i inovacije koji se nalazi u sklopu bečkog Fakulteta za biznis i ekonomiju.

Ovaj program je koordinisan od strane Impact Hub-a u Beču u saradnji sa lokalnim partnerima. U Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i na Kosovu sprovodi ga regionalna Fondacija Dokukino, uz podršku partnera.

Nagrada za društvene promjene (Social Impact Award) Crna Gora 2017 dodijeliće 3 nagrade. Svaka od nagrada se sastoji od: 1.500 EUR početnog kapitala, članstva u co-working prostoru i mentorskog programa. Novac će biti prebačen u ratama, u zavisnosti od ispunjenja postavljenih ciljeva.

Pozivamo vas da iskoristite preostale dane do isteka roka za prijavljivanje 31. maja i pošaljete svoje prijave. U svakom trenutku, spremni smo da vam pomognemo i budite slobodni da nam se obratite.

Sve informacije se mogu naći i na našem sajtu http://socialimpactaward.me/

Email: info@socialimpactaward.me