fbpx

Humanitarni turnir u malom fudbalu u nedjelju

Omladinski pokret Župa u nedjelju 24. juna u sklopu projekta” Mi hoćemo, mi možemo” kojeg finansira Fond za aktivno građanstvo organizuje turnir u malom fudbalu pod sloganom ”Igrajmo za život” na poligonu OŠ ”Dušan Bojović” u Župi. Turnir će istovremeno imati i humanitarni karakter pošto će sva novčana sredstva koja se uplate od kotizacije ekipa biti donirana za liječenje Rose Knežević koja čeka transplantaciju bubrega.

Kotizacija za turnir je 30 eura po ekipi, a ekipe se mogu prijavljivati na brojeve telefona: 067 785 040 i 069 422 963 ili na Facebook stranici Omladinskog pokreta.

Igraće 5+1 igrač sa mogućnošću prijave 2 rezervna igrača. Organizatori su obezbijedili za prvoplasirane pehare i medalju za najboljeg strijelca turnira.

Na turniru će biti postavljena i kutija za donacije tako da će posjetioci moći da doniraju za Rosu Knežević.

Organizaciju turnira je pomogla i organizacija Župa u srcu. Organizatori pozivaju sve Župljane da skromnim donacijama na dan turnira doprinesu liječenju naše sugrađanke.

[themepacific_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%”]Više informacija o projektu Aktivni mladi[/themepacific_box]