29 Oct '12
0 Shares

Coca-Cola Hellenic Crna Gora i partneri na projektu Amadeus Mocart, Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Fond za aktivno građanstvo dobru volju počeli su da šire sa krajnje zapadne tačke primorja, posjetom mališanima iz Dnevnog centra „Igalo“.

Karavan dobre volje krenuo iz Herceg Novog

DONACIJA ZA NOVE PROSTORIJE DNEVNOG CENTRA „IGALO“

Kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora pokrenula je projekat Karavan dobre volje koji će u narednom periodu obići četiri udruženja u kojim borave djeca sa smetnjama u razvoju iz opština sa juga države i uručiti im neophodne donacije. Projekat je usmjeren na poboljšanje uslova za svakodnevni boravak mališana u ovim centrima.

Coca-Cola Hellenic Crna Gora i partneri na projektu Amadeus Mocart, Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Fond za aktivno građanstvo dobru volju počeli su da šire sa krajnje zapadne tačke primorja, posjetom mališanima iz Dnevnog centra „Igalo“.

U okviru posjete Karavana Dnevni centar dobio je novčanu donaciju za izgradnju novog objekta. Tom prilikom, za djecu su upriličeni zabavni i veseli sadržaji kroz druženje sa članovima Karavana, a Coca-Cola Hellenic i Amadeus Mocart podijelili su osvježavajuća pića i slatke poslastice djeci.

– Zadovoljstvo nam je što smo zajedno sa partnerima u prilici da tokom Karavana dobre volje obiđemo mališane i damo doprinos u prikupljanju novca za izgradnju novog objekta u kojim će oni, nadamo se brzo, boraviti. Vjerujemo da će i drugi subjekti, po uzoru na nas, dati doprinos da djeca iz Herceg Novog i Igala što prije dobiju bolje uslove za svakodnevni boravak u Centru, saopštio je Dragan Marković iz kompanije Coca-Cola Hellenic Crna Gora.

U sklopu projekta Karavan dobre volje obići će još tri udruženja u kojim borave djeca sa smetnjama u razvoju iz opština Tivat, Bar i Ulcinj. Plan je da u narednoj godini Karavan svoj put nastavi na sjeveru Crne Gore.

Ideja Karavana dobre volje predstavlja nadogradnju projekta Dan dobre volje, koji Coca-Cola Hellenic Crna Gora organizuje tradicionalno već četiri godine, a usmjeren je na podršku u socijalizaciji osjetljivim grupacijama stanovništva.

Karavan dobre volje posjetio Bar
Karavan dobre volje posjetio Ulcinj

{ Comments are closed }